2009-01-09

Härlig vinst för MIK2

Matchen tidigare ikväll i Nolhagahallen höll på gå riktigt snett från början. Massa tekniska fel och vips låg vi under med 1-6 och det kändes som det skulle kunna bli totalförnedring och en riktigt tråkig hemfärd. Men vips började vi göra mål, stänga till bakåt och kontra in ett par mål. MrGillis satte även säkert alla straffar samtidigt Calle vispade in ett gäng viktiga från 9m och i mitten av andra halvlek var vi i ledning. Matchtempot i kroppen på många var sådär men vi höll ihop stabilt försvaret och målvakts Daniel som kom in i andra halvlek tog flera viktiga frilägen. Med fem minuter kvar blev deras enda målvakt utvisad och undertecknad tog på sig ansvaret att testa kantspelaren som ställde sig i mål och gjorde två raka avstämda rykare från m9 och matchen var avgjort.
Firma Calle Lang & MrGillis gjorde kanske 80% av våra mål men det hade vi inget emot. Skönaste målet från skibenten var nog lobben över deras målvakt med 50 sekunder kvar från 3m. Alltså kast över hela planen. Det slutade med en härlig vinst med typ 23-26 och riktigt go stämning i omklädningsrummet. Vinsten firades med tunnbrödsklämma med skagenröra och vitlök, till de andra i bilens missnöje, samt en påse neverstop inhandlade på en mack vid E20 precis utanför Alingsås.